logga

Kurser

"smedjan" ROLI-silverdesign "smedjan" ROLI-silverdesign

Helgkurs i silversmide.

”Metallen lever många gånger sitt eget liv”. Det berättar en av mina förebilder för mig då jag undrar varför metallen beter sig på ett oförklarligt sätt. Silver sägs var en komplex metall att arbeta med och silversmide är ett hantverk som kräver mycket träning och många års erfarenhet. Detta för att lyckas behärska de olika teknikerna som finns för att skapa med denna, trots min inledning, fantastiskt vackra och underbara metall. 
Det fina i kråksången är att grunderna i silversmide är lätta att lära sig. Du kan alltså på ett ganska enkelt sätt tillverka fina smycken till dig själv och andra nära och kära även om du är nybörjare. 
Tidigare kursdeltagare beskriver mina kurser som effektiva och utvecklande eftersom antalet deltagare enbart är 6 st vid varje kurstillfälle. "Känns som privatlektioner när vi är så få”. Det är mitt jobb att handleda er så ni skapar saker ni blir stolta över! 
Hoppas vi ses! Väl mött!     / Linda


HELGKURS   
(2x6 timmar)
Datum:
Plats: 
Tider: 
Pris: 
Silverkostnad: 
Senast anmälan:OBS!
Anmälan är bindande efter att ni fått bekräftelse och anmälan sker enbart via mail
kontakt@rolisilverdesign.se

(Vid för få anmälningar kan kursen komma att ställas in.) 


Kaffe, kaka och dryck ingår båda dagarna. Meddela ev allergi.
Mikrougn finns. Packa er medhavda lunch i en kylväska då det inte finns tillgång till kylskåp. Lokalen är en ljus, fräsch källarlokal som erbjuder det ni behöver för att kunna skapa på ett lust- och rofyllt sätt.

Vanliga frågor
Hur mycket hinner man göra på ett tillfälle?

Detta är såklart högst individuellt men i allmänhet hinner man tillverka 2-3 alster av silverplåt och silvertrådtråd. Kolla in bilderna på tillverkade alster från tidigare kurser under flik KURSER för mer inspiration.

Hur mycket silver går det år?
En ring fr 6 - 10 g.
Ett stelt armband fr 10 - 30 g

Jag har aldrig gått på silverkurs förut.
Alla är välkomna! Både nybörjare och ni med förkunskaper inom silversmide kan gå tillsammans. Det är enbart din egen kreativitet som begränsar! 

NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

FÖLJ OSS HÄR