logga

Villkor och köpinformation

Priser
: Alla priser är inklusive 25% moms.

Frakt:

  • 29:-     Postens A-klassbrev  inom Sverige (ej spårbart)     
  • 59:-     Postens A-klassbrev utrikes (ej spårbart)      
  • 90:-     Rek försändelse inom Sverigen (spårbart) 
  • 150:-   Rek försändelse utrikes (spårbart) 

Välj Rek brev om du vill ha spårbart brev/paket. Vid ev bortkomst av leveransen är posten ansvarig för ett värde på upp till 5000:-.
 
Beställning:
Använd formuläret under fliken KONTAKT/BESTÄLLNING. Använd detta formulär även om du endast vill fråga mig något. Kontrollera att din order stämmer överens med dina önskemål innan den skickas iväg! Efter jag mottagit din fråga/beställning skickas en bekräftelse till mailadressen du uppgav. Bekräftelsen innehåller betalningsuppgifter för det utförda köpet. Beställningen levereras först efter registrerad betalning.  

Leverans:
Sker inom 1-2 veckor efter registrerad betalning. Skriv i formuläret om du har andra önskemål angående leveranstid.   Tänk på att det kan vara längre leveranstider vid högtider! Expresstillverkning/leverans förekommer om möjligheten finns. Expresstillverkning sker mot extra avgift. Jag kontaktar er och ger en lägesrapport om dessa möjligheter om ni anger detta önskemål! Alla smycken från ROLI-silverdesign levereras i smyckesask.
Om din beställning ska vara present finns möjligheten att leverera smycket direkt till mottagaren. Ange då även den leveransadressen utöver din egen. Då ordnar jag även med presentinslagning. Detta är tillval PRESENT och kostar 25:-

Betalning:

  • Förskottsbetalning bankgiro 672-2839 (betal inom 10 dagar och märk betalningen med ordernumret)
  • Swish swisha totalbeloppet till 0708550438  (betal inom 10 dagar och märk betalningen med ordernumret)
Utlandsbetalningar sker via information i orderbekräftelsen

Reklamation:
Jag masstillverkar inte smycken i diverse maskiner utan tillverkar och stämplar allt för hand. Därför kan det förekomma små skillnader från foton, på hemsidan, facebook och instagram och just ditt unika smycke. 
Om du upptäcker fel på smycket  och anser att det behöver reklameras mailar du mig via fliken KONTAKT/BESTÄLLNING. Detta måste göras inom rimlig tid efter genomfört köp. Normalt slitage är inte ett skäl för reklamation. Jag strävar efter att ha 100% nöjda kunder och är därför försöker jag alltid att lösa saker på bästa sätt!  

För återkommande kunder:
Om du behöver komplettera ditt befintliga ROLI-silverdesignsmycke på något sätt gör jag gärna det! Om du vill komplettera med berlock, bricka till ditt redan köpta smycken är det enklast att du skickar det gamla till mig så använder jag det som mall för det nya smycket. Då ingår såklart putsning av det gamla smycket! Även om du inte komletterar utan bara vill fräscha upp ditt ROLI-silverdesignsmycke är det bara att kontakta mig för fri service!

 Företaget:
ROLI-silverdesign
Lärarvägen 3
29173 Önnestad
(M) 0708-550438
orgnr 740907-3520
innehar F-skatt.
namnregistrerad ROLI hos SWEDAC.

OBS!
Tills formuläret KONTAKT/BESTÄLLNING är i bruk vänligen använd länken nedan för beställning

Om ni är intresserade av att veta mer eller vill lägga en beställning, vänligen  kontakta mig
 

NYHETSBREV

För att få tillgång till nyheter, kampanjer och annan information, registrera dig för vårt nyhetsbrev!

FÖLJ OSS HÄR